“Το γκολ θα έρθει, θέλω το πρωτάθλημα” (vid)

Ο Κάρλος Ουέλινγκτον μίλησε μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Δόξα, στην κάμερα της ιστοσελίδας μας kerkida.net

Ο Βραζιλιάνος στράικερ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την παρουσία των οπαδών της ΑΕΛ στη Λευκωσία και δήλωσε αποφασισμένος να φτάσει με τους “γαλαζοκίτρινους” στην… κορυφή.

Αρχικά…

“Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάμε με δύο νίκες το πρωτάθλημα και το απόλυτο των έξι βαθμοί είναι για μας ότι καλύτερο… Τώρα έχουμε δύο βδομάδες να ξεκουραστούμε, και όχι ακριβώς να ξεκουραστούμε αλλά να δουλέψουμε έτσι ώστε να είμαστε πιο φρέσκοι στο γήπεδο και να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό”.

Για το ότι κινδύνεψαν στο δεύτερο μέρος…

“Ναι όντως με το που μπήκαμε στο δεύτερο μέρος, ήμασταν λίγο πιο χαλαροί και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει, αλλά μετά συγκεντρωθήκαμε στον στόχο μας σκοράροντας το τρίτο γκολ με τον Λούκας. Το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή είναι η νίκη, δεν έχει σημασία πως. Αυτό μας είπε και ο προπονητής και εμείς το εφαρμόσαμε”.

Για τους φίλους της ΑΕΛ…

“Ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα… Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να τους κάνουμε χαρούμενους. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα τέτοια εικόνα, ειδικά σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Ήρθαν μαζικά να μας υποστηρίξουν και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για τη νίκη που τους χαρίσαμε”.

Για το πρώτο γκολ του…

“Εύχομαι να έρθει και είμαι σίγουρος πως θα έρθει… Αυτό που έχει σημασία όμως είναι να έρχεται η νίκη και να βοηθώ τους συμπαίκτες μου να το πετύχουνε… Αυτό προσπαθώ να κάνω και είμαι σίγουρος πως το γκολ θα έρθει και θα το πανηγυρίσω παρέα με τους οπαδούς μας”.

Για τους παίκτες που κατέκτησαν το πρωτάθλημα το 2012 και βρίσκονται στο ρόστερ…

“Είναι καταλυτικός ο ρόλος τους. Παίκτες όπως ο Ντόσα, ο Αϊρόσα αλλά και έμπειροι παίκτες όπως ο Σοάρες που ξέρουν πως είναι το πρωτάθλημα της Κύπρου, βοηθούν κι εμάς τους υπόλοιπους να εγκλιματιστούμε. Για μένα δεν έχει σημασία αν σκοράρω ή όχι. Αυτό που θέλω είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα και θα δώσω τα πάντα για να το καταφέρω φέτος”.