Τρελαμένοι οι Λέοντες!

Το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι μερικές ώρες μακριά και όσο περνά ο χρόνος οι ΑΕΛίστες τρελαίνονται ακόμη περισσότερο για την «εκδρομή».

Η νίκη πάνω στον «αιώνιο» αντίπαλο ανέβασε ολόκληρο το οικοδόμημα της ΑΕΛ στους επτά ουρανούς ωστόσο κανείς δεν πετά στα σύννεφα πιστεύοντας ότι η ομάδα θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην «Κυρία». 

Η ΑΕΛ έχει στη διάθεση της συνολικά 1200 εισιτήρια και νωρίς το Σάββατο αναμένεται να εξαντληθούν με την προπώληση να είναι ανοικτή για όλους (Πέμπτη - Παρασκευή ήταν μόνο για τους κατόχους διαρκείας).

Ο κόσμος το γνωρίζει ότι για να καταφέρει η ΑΕΛ να φύγει από τη Λάρνακα με το διπλό, οι ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια αλλά και οι ίδιοι θα δώσουν τη δική τους μάχη στην κερκίδα ως ο 12ος παίκτης της ομάδας.

Οι Λέοντες θα είναι εκεί, στην κερκίδα στο «ΠΑΠ» για να στηρίξουν με όλη τους τη δύναμη ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία ώστε να πάρουν το τρίποντο που θα ανεβάσει την ομάδα ακόμη περισσότερο από όλες τις απόψεις.