Η ήττα από την ΑΕΚ και ο τρόπος που ήρθε πλήγωσε τους πάντες στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο όμως αυτή η ήττα μπορεί να έχει και τα θετικά της, αν μπορούμε να το πούμε αυτό.
Αυτό έχει να κάνει κυρίως με το Γιώργο Γεωργιάδη. Ο Ελλαδίτης εξτρέμ ουσιαστικά τώρα μπαίνει στην ομάδα και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Γρήγορος, κινητικός, προκαλεί ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες, ενώ έδειξε ότι μπορεί να εκτελέσει και στημένες φάσεις. Από δική του εκτέλεση φάουλ άλλωστε ήρθε το γκολ του Ντόσα.
Τα συνεχόμενα 90λεπτα τον βοηθούν να ανεβάσει ρυθμούς και στη συνέχεια θα μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα. Το έδειξε και με την Αλκή για το θεσμό του κυπέλλου, το έδειξε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ όπου αγωνίστηκε για 68’ αφού από ένα σημείο και μετά κουράστηκε.
Ας μην ξεχνάμε ότι είναι από τους λίγους «καθαρόαιμους» εξτρέμ που υπάρχουν στην ομάδα και το ανέβασμα του θα βοηθήσει την ΑΕΛ σε μία θέση που φαίνεται ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα αφού κάποιοι ποδοσφαιριστές - για παράδειγμα ο Σαβανέ - εξ’ ανάγκης αγωνίζονται εκεί.