Δουλεύει για τα... οφέλη με ΑΠΟΕΛ

Στην ΑΕΛ έχουν αφήσει για τα καλά πίσω τους την ήττα με την ΑΕΚ και πλέον βλέπουν το επόμενο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Ένα ντέρμπι όπου η ομάδα της Λεμεσού θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει την νίκη που θα φέρει αρκετά οφέλη.

Ενδεχόμενη νίκη θα δώσει την ευκαιρία στην ΑΕΛ να μειώσει τη διαφορά από το ΑΠΟΕΛ που είναι στη δεύτερη θέση ενώ ανάλογα και με το αποτέλεσμα του ντέρμπι μεταξύ Ομόνοιας και ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία είτε να αφήσει πίσω την Λευκωσιάτικη ομάδα είτε να πλησιάσει την πρωτοπόρο.

Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου χρειάζεται την νίκη και για ψυχολογικούς λόγους αφού τα δύο αναπάντεχα αποτελέσματα με ΑΕΖ και ΑΕΚ και κυρίως ο τρόπος που ήρθαν «πλήγωσαν» τους γαλαζοκίτρινους που θέλουν να δώσουν ένα τέλος και να επιστρέψουν στις νίκες.

Κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι το έργο της ΑΕΛ αλλά η φετινή ομάδα έχει δείξει ότι αν αγωνιστεί σύμφωνα με τις δυνατότητες της τότε μπορεί να πάρει το τρίποντο σε οποιοδήποτε ματς. Ο Πάμπος Χριστοδούλου ξέρει να φτιάχνει ομάδες για τέτοιου είδους παιχνίδια και αυτές τις μέρες της διακοπής θα δουλέψει αδιάκοπα με τους ποδοσφαιριστές του για να εμφανιστούν αλλαγμένοι απέναντι στο ΑΠΟΕΛ.