Η τελευταία προπόνηση οποιασδήποτε ομάδας, παραμονή αγώνα, έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία.
Για την ΑΕΛ, η σημερινή προπόνηση είναι… όλα τα λεφτά. Το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο Ντόσα-Σιέλης θα δοκιμάσει να γυμναστεί κανονικά. Χθες, αμφότεροι ανέβασαν ρυθμούς και εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα φωνάξουν «παρών» στην ενδεκάδα του σαββατιάτικου ντέρμπι. Το ίδιο ισχύει και για τον Παπάγκο.
Σε κάθε περίπτωση ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα για όλα τα ενδεχόμενα.
Ο Κύπριος τεχνικός μπορεί να έχρισε φαβορί το ΑΠΟΕΛ στη διάσκεψη Τύπου, όμως δεν σημαίνει αυτό ότι δεν πιστεύει στη νίκη.
Η ΑΕΛ θα παραταχθεί με στόχο και σκοπό τoυς τρεις βαθμούς απέναντι στους πρωταθλητές. Με έξυπνη τακτική θα προσπαθήσει να χαρίσει μία μεγάλη νίκη στο φίλαθλο κοινό της ομάδας που εκτιμάται ότι θα δώσει μαζικό «παρών».