Αρουαμπαρένα- Το… δεκάρι και το 6 στα 6

Ο Μιγκέλ Αρουαμπαρένα ήρθε με περγαμηνές στην Κύπρο και φροντίζει με την απόδοσή του να δικαιώνει όσους πίστεψαν στην αξία του και τον έφεραν στην ΑΕΛ.

Ο  33χρονος Ισπανός επιθετικός είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ στη σεζόν που διανύουμε. Με το γκολ στο Παφιακό, έφτασε τα 10 και ασφαλώς είναι θετικός ο απολογισμός. Έχει σημειώσει 8 γκολ στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο, μετρώντας συνολικά 20 συμμετοχές. 

Το αξιοσημείωτο έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Αρουαμπαρένα είναι αλάνθαστος μέχρι στιγμής από την άσπρη βούλα. Έχει 6 στα 6 από το σημείο του πέναλτι ο άσος της ΑΕΛ (σ.σ. 4 πέναλτι στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο).

Είναι σημαντικό να υπάρχει στο ρόστερ ένας ικανός παίκτης στις εκτελέσεις πέναλτι. 

Έχουν κριθεί ουκ ολίγοι τίτλοι από την άσπρη βούλα, όχι μόνο στην Κύπριο αλλά σε όλες τις χώρες του κόσμου και στις πιο μεγάλες διοργανώσεις.