Το πρώτο ντέρμπι στη σεζόν που διανύουμε βρίσκεται προ των πυλών για την ΑΕΛ.
Το Σάββατο στην «ΑΡΕΝΑ» η ομάδα της Λεμεσού έχει ναι μεν δύσκολη αποστολή, αλλά ο στόχος δεν αλλάζει και είναι η νίκη.
Είναι ένα παιχνίδι που για την ΑΕΛ μπορεί να επιφέρει πολλά κέρδη, βαθμολογικά και μη. Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν έχουν να χάσουν πολλά πράγματα στη Λάρνακα, αλλά αντίθετα να κερδίσουν.
Αν ηττηθεί από την ΑΕΚ, σαφώς και δεν θα είναι αποτυχία. Είναι ένα ντέρμπι εκτός έδρας. Ωστόσο, σε περίπτωση που βγάλει… διπλό η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ θα δημιουργήσει εξαιρετικές προϋποθέσεις για τη συνέχεια. Ξέχωρα από το γεγονός ότι θα.. χτίσει αυτοπεποίθηση και θα αποκτήσει μεγάλη δυναμική για τη συνέχεια κάνοντας το 3 στα 3, θα κερδίσει τον κόσμο της. Αυτό θα είναι το μεγάλο κέρδος σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος.
Στα πρώτα δύο παιχνίδια που έγιναν στο Τσίρειο ο κόσμος της ΑΕΛ δεν πήγε μαζικά στο γήπεδο. Για διάφορους λόγους μία σημαντική μερίδα απέχει.
Να λοιπόν μία μεγάλη ευκαιρία για να φέρει τον κόσμο πίσω στην ανατολική….