Αφού "ρόλαρε" και μπροστά...

Απ’ το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι πριν ένα περίπου μήνα, μόνιμο θέμα συζήτησης στις τάξεις των φίλων της ΑΕΛ ήταν η δυστοκία στο σκοράρισμα.

Λίγα γκολ, δύσκολα πάνω από ένα σε κάθε παιχνίδι και η άμυνα ήταν αυτή που… ξελάσπωνε την ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Στα τελευταία παιχνίδια όμως, η Λεμεσιανή ομάδα δείχνει να έχει ρολάρει, τα γκολ να έρχονται πιο εύκολα, το ίδιο και οι νίκες. Ενδεικτικό είναι ότι η ΑΕΛ μετρά αισίως τέσσερις διαδοχικές νίκες, με τις τρεις εξ’ αυτών να είναι με… τριάρες. 3-0 τον Ολυμπιακό, 3-0 την Αλκή και 3-1 την Νέα Σαλαμίνα, με ενδιάμεσο παιχνίδι το 1-0 με τον Ερμή.

Με την επιθετική λειτουργία να βρίσκεται στα πάνω της και την ανασταλτική λειτουργία να είναι σταθερή απ’ το ξεκίνημα, η ΑΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία της για το ντέρμπι με την αήττητη Ανόρθωση, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.