Αρκετές ομάδες αντιμετωπίζουν «πρόβλημα» με τη μειωμένη προσέλευση των οπαδών τους στη σεζόν που διανύουμε…
Μία από αυτές είναι η ΑΕΛ. Μία ομάδα που μολονότι διαγράφει πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα, μία σημαντική μερίδα υποστηρικτών της δεν πηγαίνει στο Τσίρειο.
Στη φετινή περίοδο ο μέσος όρος προσέλευσης στην ανατολική κερκίδα είναι γύρω στις 2 χιλιάδες. Θα έπρεπε να υπήρχαν τουλάχιστον 3,5-4 χιλιάδες ΑΕΛίστες σε κάθε εντός έδρας αγώνα.
Αξίζει περισσότερης στήριξης η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ που χωρίς μεγάλα λόγια, με μπάτζετ πιο χαμηλό από τα υπόλοιπα μεγάλα κλαμπ, είναι εκεί, μέσα στους στόχους της.
Το τεχνικό τιμ κάνει πολύ καλή δουλειά και τα αποτέλεσμα μιλάνε από μόνα τους. Βλέπουμε μία ομάδα με πλάνο στον αγωνιστικό χώρο, σοβαρή και πειθαρχημένη.