Βγήκε μπροστά ο Ντόσα Τζούνιορ και ανέλαβε την ευθύνη του αποκλεισμού από τη συνέχεια του κυπέλλου. Αιτία; Το χαμένο πέναλτι του διεθνή αμυντικού.
Ένας ποδοσφαιριστής που στο πρόσφατο παρελθόν πέτυχε τουλάχιστον 3 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΛ από το σημείο του πέναλτι.
Μπορεί να μην είχε εντολή να εκτελέσει το πέναλτι στο ματς με την Αγία Νάπα, αλλά δεν πρέπει κιόλας να τον… κρεμάσουμε.
Και κανείς δεν ξέρει αν θα γινόταν γκολ, η εκτέλεση του πέναλτι από κάποιον άλλο συμπαίκτη του.
Ήδη, φέτος η ΑΕΛ έχει 50% ευστοχία από την άσπρη βούλα ενώ γενικά και όχι μόνο στην Κύπρο καθημερινά βλέπουμε να χάνονται πέναλτι.
Η κίνηση του να απολογηθεί και να αναλάβει την εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τον αποκλεισμό, τον τιμά ιδιαίτερα και λέει πολλά για τον χαρακτήρα του.
Και όπως εύστοχα σημειώνει στη δήλωσή του ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους "Η ευθύνη λοιπόν δεν βαραίνει ένα οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, αλλά όλους μας και επειδή πολλές φορές στο παρελθόν κάναμε αναφορά σε οικογένεια δεν πρόκειται να αναζητήσουμε εξιλαστήρια θύματα".
Μπορεί να μην εξελίσσεται καλά η σεζόν για τον 31χρονο στόπερ λόγω τραυματισμών αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει τι έχει προσφέρει στην ομάδα της Λεμεσού. Παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ σε 124 αγώνες στο πρωτάθλημα (13 γκολ).