Έχοντας πάνω από μήνα να κερδίσει, η ΑΕΛ θα υποδεχθεί σήμερα τον Εθνικό Άχνας.
Η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες, βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων που τρέχει απ’ τις 6 Δεκεμβρίου και την ήττα – αποκλεισμό από την Αγία Νάπα στο Κύπελλο, αφού ακολούθησαν οι ισοπαλίες με 0-0 κόντρα σε ΑΠΟΕΛ, Δόξα και ΑΕΚ και η ισοπαλία 1-1 με τον Απόλλωνα.
Έχοντας μάλιστα μόλις 2 γκολ στους πέντε τελευταίους αγώνες, ιδανική θα είναι μια νίκη με… γεμάτη εμφάνιση και αρκετά γκολ που θα δώσει άλλη ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές.
Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να είναι ο πρωτεύον στόχος. Αυτό που θα μετρήσει στο τέλος της ημέρας είναι η νίκη, με οποιαδήποτε τρόπο. Θα χρειαστεί η Λεμεσιανή ομάδα να παρουσιαστεί σοβαρή, με λογική και με υπομονή στο παιχνίδι της, χωρίς υπερβολικά ρίσκα. Και αυτό γιατί αν υπάρχουν χώροι και δεχθεί πρώτη γκολ η ΑΕΛ, τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα για μια ομάδα που έχει δυστοκία στο σκοράρισμα και δεν έχει ανατρέψει ποτέ της φετινό παιχνίδι.