ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: "Στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια και εκφράζουμε την πίστη μας"

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΦΑΕΛ αναφέρει τα ακόλουθα...

"Αδέρφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ

Έληξε η διορία για την υποβολή υποψηφιοτήτων σχετικά με τα διοικητικά του σωματείου. Σήμερα φθάσαμε στο τέλος μιας μακράς και δύσκολης προσπάθειας που ξεκίνησε από τον περασμένο Ιανουάριο με στόχο την εξεύρεση ικανών ατόμων για να αναλάβουν τις τύχες του συλλόγου. Όλο αυτό το διάστημα έγιναν συναντήσεις επί συναντήσεων, πολλές φορές οδηγηθήκαμε σε αδιέξοδο. Ήρθαμε αντιμέτωποι με την αδιαφορία, την αβεβαιότητα και τον αρνητισμό. Βρήκαμε κλειστές πόρτες, φάγαμε τρικλοποδιές και ακούσαμε υποσχέσεις που έμειναν μόνο υποσχέσεις. Όμως ακόμα και στην πιο σκοτεινή ώρα φάνηκε πως υπάρχει φως. Μέσα από όλες αυτές τις διεργασίες έχει καταρτιστεί ένας αγνός και ανεξάρτητος συνδυασμός αποτελούμενος από κάποιους παράγοντες των αθλοπαιδιών, αλλά ως επί το πλείστον από καινούργια νεαρά άτομα με πανεπιστημιακή κατάρτιση και όρεξη για προσφορά προς την Α.Ε.Λ.

Σαν σύνδεσμος στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια και εκφράζουμε την πίστη μας πως το νέο συμβούλιο θα εκπληρώσει, με τη συμβολή όλων μας, τους στόχους και το πλάνο που έχει θέσει.

Τώρα που το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει και οι ενέργειες μας παίρνουν σάρκα και οστά, απευθύνουμε κάλεσμα στα υφιστάμενα μέλη του σωματείου να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους, αλλά και σε όσους δεν είναι μέλη να γίνουν. Σχετικά με το ποσό που καλούνται τα μη τακτοποιημένα μέλη να πληρώσουν για να παρευρεθούν στη συνέλευση έχοντας όλα τα δικαιώματα τους, αυτό ανέρχεται στα 120 ευρώ (συνδρομές 6 μηνών). Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ φρόντισε να δοθεί διευκόλυνση στο θέμα της πληρωμής του ποσού. Τα 60 ευρώ πρέπει να πληρωθούν μέχρι την ημέρα της συνέλευσης για να δικαιούται κάποιος να παρευρεθεί στη συνέλευση του σωματείου. Τα υπόλοιπα 60 ευρώ μπορούν να πληρωθούν μεταγενέστερα σε 3 μηνιαίες δόσεις των 20 ευρώ. Τα ίδια ισχύουν και για τα νέα μέλη του σωματείου τα οποία όμως καλούνται να πληρώσουν 80 ευρώ (60 ευρώ + 20 ευρώ εγγραφή) μέχρι την ημέρα της συνέλευσης για να μπορέσουν να δώσουν το παρών τους. Οι πληρωμές γίνονται καθημερινά στα γραφεία της Α.Ε.Λ στο Νίκος Σολομωνίδης μεταξύ των ωρών 9-1 και 2-5.

Θέλουμε να τονίσουμε ξανά πως τα λεφτά των μελών ανήκουν στο σωματείο και θα διαχειριστούν από το νέο συμβούλιο που θα εκλεγεί.

Τα ψέματα έχουν τελειώσει. Η Α.Ε.Λ είναι υπόθεση όλων μας και όλος ο κόσμος της επιβάλλεται να είναι μέλος του σωματείου. Έφθασε ο καιρός η Αθλητική Ένωση Λεμεσού να έρθει και πάλι κοντά στις πλατιές μάζες, να αποτελέσει μια μεγάλη ένωση Λεμεσιανών και να γίνει ξανά στην πράξη σάρκα από τη σάρκα και αίμα από το αίμα του κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ.

ΥΓ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ

ΥΓ2. Η Α.Ε.Λ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989""