ΘΕΟΔΩΡΟΣ για Σοάρες: "Δεν έχει γίνει απολύτως καμία επαφή"

Δημοσίευμα στην Πορτογαλία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) υποστηρίζει ότι κατά πάσα πιθανότητα ο Μάρκο Σοάρες φεύγει από την ΑΕΛ και συνεχίζει σε ομάδα της χώρας. Ο Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε στην ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, και ξεκαθάρισε πως δεν έχει γίνει προσέγγιση από καμία ομάδα προς την ΑΕΛ.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Λεμεσιανής ομάδας μας ανέφερε αρχικά: "Η ΑΕΛ έχει συμβόλαιο για ακόμα δυο χρόνια με τον Μάρκο Σοάρες. Όπως όλοι γνωρίζουν, υπήρξε τον Ιανουάριο ένα θέμα την Φεϊρένσε. Μάλιστα ήρθαν στην Κύπρο άνθρωποι της ομάδας για να μιλήσουν μαζί μου αλλά δεν δέχθηκα καν να τους συναντήσω γιατί τους είπα ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι προς διαπραγμάτευση. Πίεσαν πάρα πολύ αλλά δεν προχώρησε το θέμα".

Αν έχει προσεγγίσει κάποια ομάδα την ΑΕΛ για επαφές: "Δεν έχει γίνει απολύτως καμία επαφή".

Αν υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα που επιτρέπει στον παίκτη να μείνει ελεύθερος: "Όχι δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Σοάρες".

Για το γεγονός ότι στο δημοσίευμα υπάρχουν και δηλώσεις του Σοάρες που δεν διέψευσε ότι αποχωρεί από την ΑΕΛ: "Δεν ισχύει ότι φεύγει από την ΑΕΛ ο ποδοσφαιριστής. Για να φύγει πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα που δεν νομίζω ότι μπορούν να γίνουν".