ΝΤΑΒΟΡ στο ΚΕΡΚΙΔΑ για ΑΕΛ και Μαρκόσκι

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας KERKIDA.NET παραχώρησε ο Σκοπιανός ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και συμπατριώτης του Kire Markoski, ο Νταβόρ Ζντραφκόφσκι.

Ο Kire Markoski βρίσκεται προ των πυλών της ομάδας της Λεμεσού (ΚΛΙΚ εδώ) 

Ο  Νταβόρ Ζντραφκόφσκι σκιαγραφεί τον συμπατριώτη του. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ένας γνωστός σου έρχεται στην ομάδα σου. Ο λόγος για τον Kire Markoski. Τι έχεις να πεις; 

"Είναι πάντα καλό όταν κάποιος από  την χώρα μου έρχεται στην ομάδα μου. Μίλησα μαζί του και του είπα ήδη πόσο μεγάλη είναι αυτή η ομάδα και οι αξίες γενικώς που έχει. Του εξήγησα μερικά πράγματα για την κουλτούρα στην Κύπρο και πώς είναι το Κυπριακό πρωτάθλημα. Θα τον βοηθήσω να αισθανθεί αμέσως σαν στο σπίτι του".

Διαβάστε επίσης: DEAL με 2+2

Για τα χαρακτηριστικά του… 

"Θα δώσει σημαντικές επιθετικές βοήθειες στην ομάδα. Είναι γρήγορος, ψηλός, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και παίκτης που μπορεί από το πουθενά να σκοράρει. Έχει πολύ καλό όνομα στην χώρα, παρόλο που δεν έπαιξε σε μεγάλες ομάδες. Είναι στην Εθνική.  Είναι αρκετά ικανός ποδοσφαιριστής, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και αν οι συνθήκες τον ευνοήσουν θα έχει καλή παρουσία. Ελπίζω πως θα έχει μια καταπληκτική χρονιά".

Ποιοί είναι οι δικοί σου φετινοί στόχοι στην ΑΕΛ και γενικά της ομάδας;

"Οι στόχοι μας είναι πάντα οι ίδιοι με τους περισσότερους αγώνες, γνωρίζουμε ότι έχουμε ποιότητα και είμαστε ικανοί. Φέτος θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου εκεί που θα χρειαστεί και θα προσπαθήσω μέρα με την μέρα να γίνομαι καλύτερος. Παλεύουμε όλοι μας για το καλύτερο και αυτό θα το δείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο. Θα είναι μια μακρά περίοδος που πρέπει να προετοιμαστούμε καλά, να γνωρίσουμε τους νέους παίκτες και να επικεντρωθούμε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Στόχος να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια γιατί μπορούμε να το κάνουμε".