Θυμίζει... Τσόροβιτς (Φώτος)

Συνεχίζεται η δουλειά στο Πράβετς της Βουλγαρίας από την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Ήδη οι "γαλαζοκίτρινοι" πραγματοποίησαν και το πρώτο τους φιλικό το περασμένο Σάββατο (21/07) όπου επικράτησαν με 1-0 χάρης το γκολ του Ρουμπέν Χουράδο.

Ο υψηλόσωμος φορ στο 59ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα της ΑΕΛ.

Παρατηρώντας τον Ισπανό μέσα από το φωτορεπορτάζ της Λεμεσιανής ομάδας μας θυμίζει πολύ... τον πρώην επιθετικό της ομάδας Νεμάνια Τσόροβιτς. Τόσο σωματικά αλλά και το στυλ του μαλλιού παραπέμπει στην φιγούρα του Σέρβου φορ.

Το ζητούμενο για τον Χουράδο είναι να μιμηθεί τον Τσόροβιτς και στο γήπεδο όπου εκεί ήταν... πραγματικά χαρισματικός. Θυμίζουμε πως σε 44 αγώνες είχε πετύχει 22 γκολ.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες: