Έστω από... ΣΠΟΝΤΑ!

Μπορεί οι ευκαιρίες που πήρε μέχρι στιγμής στην ΑΕΛ να είναι λίγες, ωστόσο ακόμα και σε αυτές ο Μάριος Ηλία φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ο νεαρός άσος, αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την Λεμεσιανή ομάδα και με την επίδοση του στο φιλικό με την Καρμιώτισσα φρόντισε να το (ξανά)υπενθυμίσει! Τέσσερα γκολ, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, δεν είναι μικρή υπόθεση και φανερώνει το χάρισμα που έχει κάθε ποδοσφαιριστής που το πετυχαίνει. Το χάρισμα του γκολ!

Το ιδιαίτερο στην περίπτωσή του, είναι ότι το αρχικό πλάνο έκανε λόγο για δανεισμό του την φετινή περίοδο. Ενημερώθηκε σχετικά, ξεκίνησε να ψάχνει ομάδα, αρχικά δεν ταξίδεψε στην Βουλγαρία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αλλά η αποχώρηση του Τεξέιρα, οδήγησε τον Ντούσαν Κέρκεζ σε αναθεώρηση του αρχικού πλάνου και απόφαση για παραμονή του Ηλία.

Έτσι, ο 22χρονος φορ που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο φινάλε της περσινής σεζόν, έστω και από… σπόντα θα έχει την δυνατότητα να συνεχίσει απ’ εκεί που έμεινε και να… παλέψει για να είναι φέτος η χρονιά του.