ΕΙΔΑΜΕ… ΑΕΛ (στοιχεία/ΠΡΟΣΩΠΑ)

Το φιλικό της ΑΕΛ με την Ανόρθωση ήταν το… ένατο και τελευταίο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ είδε την ομάδα να πετυχαίνει άλλη μία νίκη και πλέον αναμένει κι΄αυτός τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος. 

Διαβάστε τα στοιχεία που κρατήσαμε από το φιλικό στο Τσίρειο…

Ο Κέρκεζ παρέταξε την ΑΕΛ ως εξής: Βοζίνια, Νιλς, Λαφράνς, Τεξέιρα, Αβραάμ, Νταβόρ, Αντάμοβιτς, Αλεξ, Τόρες, Μπενίτεθ, Χουράδο

Αρχίζοντας από τον άσσο… Είναι φανερό ότι ο Βοζίνια θα αποτελέσει και φέτος τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας της Λεμεσού.

Από εκεί και πέρα στα στόπερ αγωνίστηκαν οι Τεξέϊρα με τον Λαφράνς. Ο Κέβιν θα είναι ο ένας βασικός στόπερ με Ντόσα να έχει το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση. 

Στα άκρα της άμυνας, αριστερά ήταν ο Αντρέας Αβραάμ. Ο διεθνής άσος είναι η βασική επιλογή του Κέρκεζ και ενόψει των επίσημων αγώνων. Δεξιά ο Νιλς. Στον άξονα κόντρα στην Ανόρθωση πήραν φανέλες βασικού οι Αντάμοβιτς και Ντα Σίλβα. Ο πρώτος αγωνίστηκε λίγο πιο πίσω από τον Βραζιλιάνο ο οποίος είχε περισσότερες αρμοδιότητες στο οργανωτικό κομμάτι. Αμφότεροι έδειξαν να ταιριάζουν ενώ γέμισαν τον χώρο του κέντρου βάζοντας δύσκολα στην ανάπτυξη του αντιπάλου από εκείνο το σημείο του γηπέδου. 

Οι Τόρες και Μπενίτεθ στα εξτρέμ, ήταν οι ποδοσφαιριστές που σκόραραν. 

Ο Χουράδο ξεκίνησε βασικός ενώ στην συνέχεια τον αντικατέστησε ο Μάριος Ηλία. Να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει φυσικά και ο Μυτίδης. 

Εικάζουμε πως ο Χουράδο και ο Μυτίδης θα είναι οι δύο πρώτες επιλογές για την επίθεση.