ΚΡΑΥΓΗ... απόγνωσης: "Συνθήκες φιλικών αγώνων"

Το… πρώτο δείγμα που είχαμε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος -για τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας- δεν ήταν καθόλου καλό, όσον αφορά την παρουσία κόσμου.

Η κάρτα φιλάθλου έχει επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την προσέλευση στα γήπεδα, κάτι άλλωστε που φάνηκε και στο παιχνίδι της Εθνικής απέναντι στη Σλοβενία.

Θα βελτιωθεί η κατάσταση; Θα χειροτερεύσει το πράγμα; Οι ενδείξεις δεν είναι καθόλου θετικές και πρέπει να μας προβληματίσει όλους.

«Είναι συνθήκες φιλικών αγώνων. Δεν βοηθά τους παίκτες η εικόνα που βλέπουμε στις κερκίδες. Πρέπει να γίνει κάτι. Ειδικά οι μεγάλες ομάδες, θα… υποφέρουν περισσότερο στη συνέχεια αν δεν διαφοροποιηθεί το σκηνικό» μας είπε ο Άλεξ Ντα Σίλβα στο περιθώριο της σημερινής διάσκεψης Τύπου της ΑΕΛ, σε σύντομη συνομιλία που είχαμε μαζί του.

«Ξέρουμε γιατί απουσιάζει ο κόσμος. Σε κανένα δεν αρέσει αυτή η εικόνα. Ελπίζω οι υπεύθυνοι να βρουν λύση. Το ποδόσφαιρο δεν είναι θέατρο. Είναι δύσκολο για τις μεγάλες ομάδες», τόνισε εμφανώς απογοητευμένος και προβληματισμένος ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Είναι δύσκολο και για εμάς τους δημοσιογράφους να πηγαίνουμε να κάνουμε τη δουλειά μας σε… βουβή ατμόσφαιρα. 

Αλλιώς συνηθίσαμε όλοι…