To στοίχημα... στους ΙΣΠΑΝΟΥΣ!

Οι δύο εξτρέμ της ΑΕΛ, Μπενίτεθ και Τόρες ήταν από τους διακριθέντες στο παιχνίδι με τη Δόξα. Έδειξαν ότι είναι παίκτες υψηλής ποιότητας και θα δώσουν πολύ σημαντικές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Και επειδή τη συνεργασία τους με τον Κέρκεζ τη ζήσαμε πέρυσι, περιμένουμε πολλά την φετινή χρονιά! 

Τόρες και Μπενίτεθ όταν έχουν κέφια τότε η ομάδα έχει καλή απόδοση. Αν είναι αυτοί καλά, είναι και η ΑΕΛ καλά!

Το στοίχημα είναι οι δύο Ισπανοί να διατηρηθούν στα ίδια επίπεδα παρά τη διακοπή και στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, αφού με αυτούς σε ψηλές πτήσεις η επιθετική λειτουργία της ομάδας ανεβάζει επίπεδο.

Αν πάμε και λίγο πίσω, στο τελευταίο φιλικό της ΑΕΛ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στην Ανόρθωση όπου πήρε την νίκη η ΑΕΛ με 2-0, οι Μπενίτεθ και Τόρες ήταν οι σκόρερ του παιχνιδιού. Άρα μπορούν να το κάνουν και στο πρωτάθλημα!

Ο Ντάνι Μπενίτεθ είναι ένας ποδοσφαιριστής με αρκετή ποιότητα κάτι που έχει δείξει από την περσινή χρονιά. Στην μέρα του μπορεί να κάνει αρκετές ζημιές είτε με τις σέντρες ακριβείας του, αλλά και με τις πλαγιοκοπήσεις του προς την αντίπαλη περιοχή.

Για το δε Τόρες δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες συστάσεις. Μπορεί κατά την περσινή περίοδο να μην έβγαλε το 100% του εαυτού του, όμως φέτος με την προετοιμασία που έκανε και παρά τον τραυματισμό, είναι αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσει την ομάδα του να εκπληρώσει τον στόχο της Ευρώπης.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ βασίζεται πολύ στην απόδοση τους για το ντέρμπι με την Ανόρθωση και το στοίχημα του είναι να βρεθούν σε καλή μέρα. Θεωρούνται ως βασικά «γρανάζια» της φετινής ΑΕΛ και χρήσιμα «εργαλεία» για τον Βόσνιο τεχνικό!