(ΗΧΗΤΙΚΟ) Ντόσα στο KERKIDA: "Πέρσι είχα προβλήματα με κάποια άτομα, τώρα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος"

Ο Ντόσα Τζούνιορ πήρε πολύτιμα λεπτά στο φιλικό με την Καρμιώτισσα το απόγευμα της Παρασκευής και μάλιστα σκόραρε και ένα γκολ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός μίλησε στο www.kerkida.net μετά το παιχνίδι...

Για το ότι έπαιξε και σκόραρε: "Είναι καλό που πήρα κάποια λεπτά μετά τον τραυματισμό μου. Έκανα καλή προετοιμασία με την ομάδα αλλά πριν αρχίσει το πρωτάθλημα τραυματίστηκα. Όμως δεν ήταν κάτι σοβαρό, δούλεψα για να επιστρέψω. Η ομάδα είναι καλή. Τώρα είμαι εδώ και ελπίζω να πάρω κάποια παιχνίδια".

Για το ότι έβγαλε κάποιες καλές άμυνες: "Παρόλο που ήταν ένα φιλικό με ομάδα δεύτερης κατηγορίας έπρεπε να ήμασταν σοβαροί. Θέλω να κάνω μια καλή σεζόν. Η περσινή ήταν πολύ δύσκολη για μένα, είχα κάποια προβλήματα με κάποια άτομα. Τώρα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να δώσω το καλύτερο που μπορώ, να βοηθήσω την ομάδα και να κάνω μια φανταστική σεζόν"

Το μήνυμά του στον κόσμο: "Μιλάμε πολύ για τον κόσμο αλλά και πάλι δεν έρχονται. Τίποτα δεν έχει αλλάξει σχετικά με τον κόσμο. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και όταν αλλάξει η κατάσταση, ο κόσμος να έρθει και να μας στηρίζει όπως τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς είμαστε εδώ για να δίνουμε το καλύτερο που μπορούμε".

Ακούστε εδώ τις δηλώσεις (από κινητό ΚΛΙΚ στο Listen in browser)