ΑΒΡΑΑΜ: Η εξαιρετική κατάσταση και οι προοπτικές!

Η σεζόν ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για τον Ανδρέα Αβραάμ.

Ο διεθνής άσος, έχει σταθερή παρουσία στο αρχικό σχήμα της ΑΕΛ όντας μάλιστα εκ των διακριθέντων στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Και στα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος ήταν στο αρχικό σχήμα, στα περισσότερα ως αριστερό μπακ αλλά και με παρουσία στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Τα τρία είναι 90λεπτα και στα άλλα δύο έγινε αλλαγή στο 78’ και το 87’.

Πως συνδυάζει τα πιο πάνω ο Ανδρέας; Με δύο γκολ, ξεπερνώντας ήδη το ένα μόλις που σκόραρε την περσινή (και πρώτη του στην ΑΕΛ) χρονιά!

Την σεζόν 2009-10 όταν σκόραρε 10 φορές με την φανέλα του Απόλλωνα, πραγματοποίησε την καλύτερη έως τώρα χρονιά του. Αριθμός αρκετά μεγάλος για να τον… απειλήσει φέτος που αγωνίζεται περισσότερο στην άμυνα. Ωστόσο, απ’ εκείνη την σεζόν και έπειτα έχει ως… ταβάνι τα 4 γκολ (2014-15 με την φανέλα της Ανόρθωσης). Αυτό τον απολογισμό έχει όλες τις προοπτικές να τον ξεπεράσει και να δημιουργήσει την καλύτερη επίδοση του την τελευταία οκταετία!

Η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, φάνηκε και στο παιχνίδι της Εθνικής μας με την Βουλγαρία στο οποίο επιλέχθηκε στο αρχικό σχήμα, είχε πολύ καλή παρουσία και φυσικά την ασίστ στον Κάστανο στο μοναδικό γκολ της Εθνικής μας.