Έχει τον τρόπο... ο ΑΛΕΞ ΝΤΑ ΣΙΛΒΑ!

Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εξαιρετικό τους ξεκίνημα και ο δρόμος για την παραμονή στην κορυφή περνά από τη… Λευκωσία.

Ένα γήπεδο γενικά αφιλόξενο για την ΑΕΛ, αφού η τελευταία φορά που κατάφερε να κερδίσει το ΑΠΟΕΛ για το θεσμό του πρωταθλήματος μέσα στην έδρα του, ήταν το 2011.

Παρόλα αυτά οι γαλαζοκίτρινοι μετρούν το απόλυτο στη μέχρι τώρα πορεία και το προσεχές παιχνίδι θα είναι σημαντικό, γιατί θα διαπιστωθεί η ετοιμότητα της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, που θα έχει μάλιστα και νέο προπονητή στον πάγκο.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ θέλει να απειλήσει το ΑΠΟΕΛ μέσω Άλεξ Ντα Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος πήγε στην ΑΕΛ φέτος για να δώσει λύσεις στην οργάνωση του παιχνιδιού και να αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό της ομάδας στη μεσαία γραμμή.

Ο Ντα Σίλβα έχει την ικανότητα του γκολ και αυτό φαίνεται και γενικότερα από τα στατιστικά του στα προηγούμενα χρόνια. Τα καλά χτυπήματα του από τα στημένα αποτελούν και αυτά ένα έξτρα πλεονέκτημα του. Ήδη στη φετινή χρονιά ο Ντα Σίλβα μετράει τρία γκολ και μια ασίστ στο πρωτάθλημα και ακόμα βρισκόμαστε στις αρχές της περιόδου. 

Όταν ήταν ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, σκόραρε 2 φορές κόντρα στο ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Τον τρόπο τον ξέρει… Μένει να το ξανακάνει με την «γαλαζοκίτρινη» και να δικαιώσει τον Κέρκεζ που στηρίζεται αρκετά πάνω του για το μεγάλο ντέρμπι!