Κέρκεζ για ΑΠΟΕΛ και Τραμεντζάνι: "Έκαναν αλλαγές αυτό όμως δεν αλλάζει-Ξέρουμε το παρελθόν του"

Δηλώσεις για το επερχόμενο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ στη δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε η ΑΕΛ στην αίθουσα «Saint George». 

Αναλυτικά:

- Καλωσορίζω τους φίλους μας από το εξωτερικό, ιδιαίτερα τους Σέρβους.

-  Θέλαμε από την αρχή να επαναφέρουμε τη φιλοσοφία του νικητή στην ΑΕΛ. Έχουμε φτιάξει μια ομάδα που σέβεται ο ένας τον άλλο και παλεύει ο ένας για τον άλλο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ' όλους. Στο ποδόσφαιρο όλοι ξεχνάνε τι έγινε χθες.

-Τώρα ΑΠΟΕΛ. Ξέρουμε τι έχει πετύχει, έχει πολύ καλούς παίκτες. Έκαναν αλλαγές και θέλουν να κάνουν καλή επανεκκίνηση. Αυτό δεν αλλάζει το στόχο μας. Πάντα ο στόχος είναι η νίκη. Δεν παίζουμε μόνοι. Θα επιδιώξουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση για το θετικό αποτέλεσμα.

- Είναι φυσιολογικό να έχουμε κάποιους τραυματισμούς. Βοζινια και Αντάμοβιτς δεν θα είναι έτοιμοι. Οι υπόλοιποι μέσα. Κανονικά ο Λαφράνς, είναι έτοιμος.

Για προϊστορία με ΑΠΟΕΛ:  Από το 2012 ψάχνουμε νίκη στο ΓΣΠ. Θέλουμε να το αλλάξουμε. Δύσκολος αντίπαλος"

Για τη διαιτησία: Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλη πρόοδο. Ελπίζω μετά το ματς να μην αναφερθεί κανείς στη διαιτησία. Μας αφορά η ομάδα μας

Για το ότι έχει νέο προπονητή: Ξέρω πως δουλεύουν οι Ιταλοί προπονητές. Ξέρουμε το παρελθόν του. Είμαστε προετοιμασμένοι για plan a και plan b.

Για τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Μούσα Τάμαρι απάντησε: Γράφονται διάφορα. Δεν είναι θέμα ενός παίκτη. Το ΑΠΟΕΛ έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.