ΝΙΛΣ ΤΕΞΕΙΡΑ/"ΚΑΚΟ αποτέλεσμα για μας"!

Στα ΜΜΕ μίλησε ο Νιλς Τεξέιρα μετά το τέλος του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Ο Γερμανός μπακ που είχε ακόμη μια καλή εμφάνιση τόνισε στη κάμερα της ιστοσελίδας μας πως το αποτέλεσμα είναι κακό, αφού αν η ομάδα του είχε περισσότερη αυτοπεποίθηση μπορούσε να κερδίσει.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Γερμανού:

Καλό ή κακό αποτέλεσμα η ισοπαλία;

«Νομίζω είναι κακό αποτέλεσμα. Γιατί είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε εδώ, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, με λίγη παραπάνω αυτοπεποίθηση μπορούσαμε να σκοράρουμε. Η γνώμη μου είναι πως είναι κακό αποτέλεσμα για μας»

Η ΑΕΛ όμως παραμένει στη κορυφή με καλή απόδοση, καλή αμυντική προσπάθεια από σένα και από την ομάδα σου…

«Ναι προσπαθούσαμε συνεχώς να ξανά κερδίσουμε τη μπάλα, θέλαμε τη κατοχή άρα και τη μπάλα, δουλεύουμε σαν ομάδα, στόχος μας είναι να πιέζουμε για να κάνουμε δική μας τη μπάλα. Είμαστε ομάδα και για αυτό βρισκόμαστε στη κορυφή.»

Αλλάζει ο στόχος της ομάδας;

«Όχι δεν αλλάζει. Τα πάμε καλά γιατί να αλλάξουν; Μπορούμε να συνεχίσουμε με τη σκληρή δουλειά και να παραμείνουμε εκεί»

Πως νιώθεις στη Λεμεσό;

«Είμαι πολύ καλά. Η παραλία είναι πολύ κοντά, πάντα είναι καλοκαίρι στη Κύπρο, στη Γερμανία συνεχώς βρέχει. Πολύ καλή επιλογή να έρθω εδώ. Η ομάδα με στηρίζει και δεν έχω κανένα παράπονο.»