Εξαιρετική πορεία διαγράφει η ΑΕΛ κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Με απολογισμό 6 νίκες και μία ισοπαλία βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ.
Δυστυχώς, όμως, οι αγώνες της ΑΕΛ στο Τσίρειο διεξάγονται με μέσο όρο χίλιους οπαδούς.
Η κάρτα φιλάθλου επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την προσέλευση στην ανατολική κερκίδα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν απέχουν μόνο οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ.
Στην οπαδική ιστοσελίδα lions-radio.com, γίνεται μια σύγκριση αναφορικά με τον κόσμο που συγκέντρωνε η ανατολική τη σεζόν 2011-12, όταν οι γαλαζοκίτρινοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα αντίστοιχα παιχνίδια με Αλκή και ΕΝΠ υπάρχει μείωση 72%!
Φέτος, διατέθηκαν 1061 εισιτήρια στο ματς με την Αλκή και 1101 στο χθεσινό με ΕΝΠ. Τη σεζόν 2011-12 «κόπηκαν» 3710 εισιτήρια στην αναμέτρηση κόντρα στην Αλκή και 4052 στον αγώνα με την ΕΝΠ!
Τεράστια διαφορά και μεγάλη… χαμένη η ΑΕΛ. Στο οικονομικό κομμάτι και όχι μόνο…