Μέρα ΛΕΜΕΣΟΥ/ΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι (2.75 η ΑΕΛ, 2.35 ο Απόλλωνας στην BET ON ALFA)

Μεγάλος αγώνας το απόγευμα στο Τσίρειο. Στις 16:00 ΑΕΛ και Απόλλωνας διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα σημαντικό ντέρμπι. Πρωτοπόρος και αήττητη η ΑΕΛ, στο -6 με αγώνα λιγότερο ο Απόλλωνας.

Όλα LIVE στο ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ παρέα με την BET ON ALFA. Ζήστε μαζί μας όσα θα προηγηθούν της έναρξης λεπτό προς λεπτό η συνάντηση και τον πλούσιο απόηχο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΑΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΤΗΝ BET ON ALFA

Πρωτοπόρος και μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα η ΑΕΛ μετρά δυνάμεις απέναντι στο συμπολίτη της Απόλλωνα που έχει αποσπάσει κολακευτικά λόγια για την ποιότητα που έχει. Είναι ξεκάθαρο και μέσα από τις στοιχηματικές αποδόσεις ότι το ντέρμπι είναι σχεδόν στην απόλυτη ισορροπία.

Η νίκη της ΑΕΛ προσφέρεται στο 2.75, η νίκη του Απόλλωνα στο 2.35 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.30. Η απόδοση του Over 2.5 Goals προσφέρεται από την BET ON ALFA στο 1.80, το Under 2.5 Goals έχει απόδοση 1.85, ενώ στο 1.65 είναι η απόδοση του Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.