Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ στον Χουράδο και οι μέσοι

Μπορεί η τελευταία εικόνα πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος να ήταν αρνητική μετά την ήττα από τον Απόλλωνα, ωστόσο η συνολική εικόνα της ΑΕΛ στις εννέα πρώτες αγωνιστικές είναι άκρως θετική.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος καλείται να αφήσει πίσω της την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και να επιστρέψει στις νίκες παραμένοντας στην κορυφή.

Στο κομμάτι του σκοραρίσματος, η δουλειά γίνεται καλά από τον Ρούμπεν Χουράδο ο οποίος μετρά 6 γκολ σε 9 αγώνες ωστόσο θα χρειαστεί γερή… υποστήριξη στην συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού θα είναι αδύνατο να συνεχίσει να… τραβά μόνος του το κουπί.

Οι υπόλοιποι μεσοεπιθετικοί, είναι αυτονόητο ότι χρειάζεται να σκοράρουν περισσότερο ωστόσο βασική προϋπόθεση για καλή σεζόν, είναι και τα γκολ από τους κεντρικούς χαφ οι οποίοι είτε από στατικές φάσεις είτε ερχόμενοι από πίσω σε κάποια πλαγιοκόπηση, μπορούν να αιφνιδιάσουν και να προσφέρουν βοήθειες στους επιθετικούς.

Μέχρι στιγμής, κανένας κεντρικός χαφ της ΑΕΛ δεν έχει σκοράρει πέραν του Άλεξ που είναι το δεκάρι της ομάδας. Γκαστανάγια, Ζντραφκόβσκι και Σίλβα παραμένουν… άσφαιροι, όπως φυσικά και οι Αντάμοβιτς και Ρομάν, με τους δύο τελευταίους να έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής.