Το κύπελλο... εξυπηρετεί τον στόχο!

Η έξοδος στην Ευρώπη περνά δια μέσου (και) του κυπέλλου… Ξέχωρα από τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, στην ΑΕΛ έχουν το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου. 

Ο στόχος που τέθηκε το καλοκαίρι από τον Ανδρέα Σοφοκλέους και τον Ντούσαν Κέρκεζ, ήταν η επιστροφή της ΑΕΛ στα κύπελλα Ευρώπης, προς βελτίωση των οικονομικών του σωματείου αλλά και αποκατάσταση του πρεστίζ.

Η απουσία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενοχλεί και πληγώνει και έχοντας αυτό υπόψη, ο αγώνας κυπέλλου με την Ομόνοια Αραδίππου είναι σημαντικός.

Σε καμία των περιπτώσεων, η ΑΕΛ δεν θέλει να την πατήσει. Το περσινό στραβοπάτημα όταν αποκλείστηκε από την Αγία Νάπα... είναι εκεί. Πέρσι η Λεμεσιανή ομάδα έχασε τον ένα "δρόμο" για την Ευρώπη μέσα από τον αποκλεισμό-σοκ.

Η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτήριου μέσω του θεσμού μπορεί να γίνει με κατάκτηση του τροπαίου και έτσι η ομάδα της Λεμεσού δύναται να συνδυάσει την επιστροφή στα ταξίδια εκτός συνόρων με την επιστροφή στους τίτλους.

Η ΑΕΛ έχει τη στόφα, το μέταλλο, τη νοοτροπία που χρειάζεται και η κατάκτηση του Κυπέλλου μετά από τόσα χρόνια… θα ήταν το καλύτερο δώρο για την φετινή χρονιά η οποία ξεκίνησε ιδανικά!