ΑΡΙΑΔΝΗ στο Κerkida: "Ο κόσμος θέλει το Κύπελλο, το τελευταίο ήταν το 89"!

Στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net μίλησε η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε…

Για το παιχνίδι Κυπέλλου…

«Ο κόσμος θέλει το Κύπελλο. Το τελευταίο ήταν το 89! Περάσαμε στους «16». Μας ικανοποιεί η πρόκριση. Έδειξε η ομάδα ένα πολύ καλό χαρακτήρα, μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση, παίξαμε όσο έπρεπε. Ήμασταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να κάνουμε μια επαγγελματική, άνετη νίκη και την πρόκριση. Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι και η ετοιμότητα που έδειξαν ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο στα πόδια τους».

Το ότι η ΑΕΛ κλείνει τον πρώτο γύρο μόνη στην Κορυφή…

«Νομίζω ολοκληρώθηκε ιδανικά ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ευχάριστο για μας να έχουμε αυτή την θέση, όμως υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα μπροστά μας, όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές, το βλέπουμε σε κάθε αγωνιστική, δεν είναι εύκολη η συνέχεια πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι με σκληρή δουλειά για να μπορέσουμε να κρατηθούμε στις ψηλές θέσεις».

Ποιο ήταν το συστατικό στην ομάδα που έφερε αυτή την επιτυχία…

«Όλα συντελούν σε αυτή την πολύ καλή πορεία της ομάδας μας. Η προσπάθεια που γίνεται είναι συλλογική και σίγουρα απαιτούνται πολλές θυσίες και προσπάθειες από όλους (ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, προσωπικό και διοίκηση). Έχουν βελτιωθεί πολλά και το γεγονός ακόμα της ανακαίνισης του Προπονητικού Κέντρου έχει συντελέσει σημαντικά αφού έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες εργασίας και η καθημερινότητα όλων όσων αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ.

Πως βιώνουν οι ποδοσφαιριστές την κορυφή; Πως είναι το κλίμα στην ομάδα…

«Σαφώς και είναι κάτι που τους χαροποιεί ιδιαίτερα. Βλέπουν τον κόπο τους και τις προσπάθειες τους να αποδίδουν καρπούς αλλά τους δίνει και την αυτοπεποίθηση να μπορέσουν να συνεχίσουν. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που βασίζεται πολύ στην ψυχολογία και το ζητούμενο είναι αυτή η καλή πορεία να έχει διάρκεια. Το κλίμα στην ομάδα νομίζω είναι κάτι που φαίνεται. Είναι εξαιρετικό, πολύ καλές σχέσεις ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές μας και πολύ καλές ισορροπίες».

Και κάτι για την συνέχεια του πρωταθλήματος…

«Έχουμε τώρα μπροστά μας τον αγώνα με τον Ερμή, ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά με πλεονέκτημα έδρας. Τελείωσε η πρώτη φάση, είμαστε στην κορυφή όμως η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και ο δρόμος μακρύς. Πρέπει τώρα η ομάδα να διατηρήσει αυτή την καλή εμφάνιση της, τα περιθώρια στενεύουν και η πίεση θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Χρειάζεται σοβαρότητα, σκληρή δουλειά και προσήλωση».