ΣΤΗΡΙΞΗ στον Τόρες/Πότε επιστρέφει

Οι άτυχες στιγμές είναι μέρος του ποδοσφαίρου αλλά και της ζωής. Και δυστυχώς στο ποδόσφαιρο οι πιθανότητες τραυματισμού είναι περισσότερες από κάθε τι άλλο. 

Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός της ομάδας της Λεμεσού, Μάνουελ Τόρες ήταν ο άτυχος το βράδυ της Δευτέρας μετά από σοβαρό τραυματισμό στο παιχνίδι με τον Ερμή. 

Η επίσημη ΑΕΛ σήμερα ενημέρωσε ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση στην Ισπανία καθώς υπέστη κάταγμα περόνης, κάκωση στους συνδέσμους και εξάρθρωση ποδοκνημικής. 

**Η επέμβαση ήταν επιτυχής και η εκτιμήσεις επιστροφής του, κυμαίνονται αν όλα πάνε καλά σε 3-4 μήνες να επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα. 

Είναι συγκλονιστική η στήριξη όλων μέσα από την ΑΕΛ (από παίκτες και τεχνικο τιμ, διοίκηση και κόσμο) προς τον Μάνουελ Τόρες.

Το κλίμα που επικρατεί στα ενδότερα της ΑΕΛ είναι κάτι παραπάνω από οικογενειακό. Οι ποδοσφαιριστές είναι κοντά ηλικιακά και έχουν γίνει μία παρέα. Κάτι που αποδεικνύεται τόσο στα καλά όσο και στα άσχημα.

Η αγάπη και η στήριξη προς το πρόσωπό του σε αυτές τις δύσκολες ώρες, μετά τον τραυματισμό του και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, είναι σημαντική και αυτό είναι το μοναδικό "φάρμακο" που χρειάζεται ο ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή.

Δεν πρέπει όμως να τα βάλει κάτω και να σταθεί όρθιος και να επιστρέψει σύντομα. Οι φίλοι της ΑΕΛ δείχνουν την στήριξη τους και περιμένουν... να τον δουν ξανά στα γήπεδα.