ΦΟΡΤΣΑΤΟΣ απ' τον πάγκο/ΕΤΟΙΜΟΣ για βασικός

Με τον σοβαρό τραυματισμό του Τόρες και μέχρι να υπάρξει (αν υπάρξει) ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή στην μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, ο Χουάν Ρομάν καλείται να… βγει μπροστά.

Ο Ισπανός άσος που αποκτήθηκε πέρσι τον Ιανουάριο, φέτος είχε συμπληρωματικό ρόλος το ρόστερ της ΑΕΛ έχοντας μόλις τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όλες σαν αλλαγή.

Έχοντας περάσει από τις μικρές ομάδες της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπαρτσελόνα, ο Ρομάν δεδομένα διαθέτει την ποιότητα για να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις στην ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ. Στα έντεκα παιχνίδια που αγωνίστηκε πέρσι σκόραρε δύο φορές ενώ φέτος, από τα τρία παιχνίδια που μπήκε σαν αλλαγή βρήκε τον… δρόμο προς τα δίκτυα στα δύο.

Αν ο Βόσνιος τεχνικός αποφασίσει να τον καθιερώσει στο βασικό σχήμα, τότε θα έχει περισσότερο χρόνο για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να προσφέρει ουσιαστικά, καλύπτοντας το κενό του συμπατριώτη του.