ΝΙΛΣ:"Δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε/Ένας από τους λόγους που ήρθα στην Κύπρο…" (βίντεο)

Στα ΜΜΕ μίλησε μετά το 4-3 της ΑΕΛ επί της Δόξας, ο Νιλς Τεξέιρα.

Ο Γερμανός δεξιός μπακ αναφέρθηκε στη δραματική νίκη, στο νέο σύστημα που έπαιξε η ομάδα του με τη Δόξα, στο ντέρμπι που ακολουθεί ενώ μίλησε με παράπονο για το γεγονός πως ακόμα δεν έπαιξε ακόμα σε γεμάτο στάδιο στην Κύπρο. 

Μάλιστα κατά τη διάρκεια των δηλώσεων είχαμε μια σύντομη πανηγυρική… παρέμβαση από τον Κέβιν Λαφράνς!

ΔΕΙΤΕ όσα δήλωσε στη κάμερα του kerkida.net ο Νιλς:

Το κλειδί της νίκης… “Το κλειδί ήταν η ομαδικότητα. Μας βοήθησε πολύ. δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Πιστεύω αξίζαμε να κερδίσουμε. Η Δόξα σούταρε 2-3 φορές προς την εστία μας και σκοράρανε τρία γκολ, είναι απίστευτο. Κάθε γκολ όμως που δεχθήκαμε, προήλθε από λάθος μας. Παίξαμε πολύ καλά, προσπαθήσαμε και τρέξαμε πολύ και πιστεύω αξίζαμε αυτή τη νίκη”.

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ανόρθωση… “Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ειδικά απέναντι στις μεγάλες ομάδες και η Ανόρθωση είναι μία εξ αυτών.  Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε πρώτοι γιατί είμαστε μια ομάδα εντός και εκτός. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε”.

Για το νέο σύστημα… “Παίξαμε πέντε πίσω. Έπρεπε να τρέξουμε πολύ όμως τα πήγαμε καλά. Είναι πολύ σημαντικό. (σ.σ Μικρή διακοπή, αφού περνούσε ο Λαφρανς φωνάζοντας ¨Πάμε, πάμε Νιλς!”). Για αυτό προσπαθούμε να νικάμε συνέχεια (γέλια). Κρατάει το ομαδικό πνεύμα ψηλά. Πιστεύω ήταν σημαντικό που δοκιμάσαμε το νέο σχήμα, γιατί κάθε φορά θα έχουμε και μια δεύτερη επιλογή. Δεν θα παίζουμε πάντα το ίδιο, κάποτε πρέπει να αλλάζουμε. Για πρώτη πιστεύω τα πήγαμε καλά και κερδίσαμε”.

Για την ασίστ του στο τέταρτο γκολ της ομάδας… “Είμαι πολύ χαρούμενος για την ασιστ και που βοήθησα στη νίκη. Πρέπει όμως να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν από τα καλύτερα μου παιχνίδια, όμως είμαι χαρούμενος για το γκολ και τη νίκη”.

Για τους στόχους ΑΕΛ και το φαινόμενο με τα άδεια γήπεδα… “Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος. Να παλέψουμε για την Ευρώπη, δεν υπάρχει λόγος να τον αλλάξουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν είχα την ευκαιρία να παίξω σε γεμάτο στάδιο στην Κύπρο. Ένας από τους λόγους που ήρθα στην Κύπρο είναι αυτός. Άκουσα πολλές ιστορίες για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και για το πόσο τρελά γίνονται τα ματς. Με στεναχωρεί να παίζω μπροστά σε 100-150 άτομα. Νιώθω άσχημα για τους οπαδούς με την κάρτα. Μπορώ να τους καταλάβω. Ελπίζω μια μέρα κι όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτό να αλλάξει”.

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ