ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΕΓΓΥΗΣΗ για την ΑΕΛ!

Αυτό που αξίζει σχολιασμού, είναι ότι αυτή ήταν ήδη η τρίτη ανατροπή που έχει σημειώσει η ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα. Και σίγουρα όχι μια απλή ανατροπή!

Η ομάδα της Λεμεσού φανερώνει στο παιχνίδι της πολλά ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ κάτι που την μετατρέπουν σαφώς σε ομάδα τύπου αγγλικού φαινομένου.

Στο παιχνίδι με την Δόξα η ομάδα του Κέρκεζ μέσα σε λίγα λεπτά έφερε τούμπα το παιχνίδι και από 2-1 που βρισκόταν πίσω στο σκορ το έκανε 2-4.

Αυτή δεν ήταν και η πρώτη φορά που έβγαλε τέτοια αντίδραση η ΑΕΛ. Το έχει ξανακάνει με την ΕΝΠ όταν εκεί πάλι βρισκόταν πίσω στο σκορ και μέσα σε 6 λεπτά καθάρισε το παιχνίδι αλλά και στο πρόσφατο ντέρμπι με την Ομόνοια. Κόντρα στην Αλκή σε λιγότερο από 25 λεπτά σημείωσε 4 γκολ.

Σε γενικές γραμμές η ΑΕΛ όταν έχει ξεσπάσματα, σημειώνει πολλά γκολ κάτι που αποτελούν εγγύηση για το μέλλον της. 

Το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης κρίνεται σαφώς ότι ήταν το κλειδί της ανατροπής. Αλλά το ιδιαίτερο στοιχείο είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ΠΑΝΤΑ παρουσιάζεται αλλαγμένη. Εξού και τα στατιστικά αφού η ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο στις 13 αγωνιστικές έχει πετύχει 17 γκολ έναντι 8 του πρώτου της ημιχρόνου. 

Εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την υπεροχή της στο γήπεδο, η ΑΕΛ έφτασε σε ακόμα μια τεράστια νίκη. Έχει το μέταλλο του νικητή, έχει το… θεριό μέσα της και τα πολλά ξεσπάσματα που βγάζει στο παιχνίδι της υποδηλώνουν ότι δεν είναι ομάδα που… πεθαίνει εύκολα και ίσως όλα αυτά τα στοιχεία την οδηγήσουν πολύ… μακριά τη σεζόν που διανύουμε.