Οι νέοι πρωταγωνιστές του Κέρκεζ

Απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του είναι ο προπονητής της ΑΕΛ. Η καθημερινή δουλειά στο προπονητικό και η αφοσίωση των παικτών του στα «θέλω» του Κέρκεζ κάνουν τον Βόσνιο κόουτς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Σε μια περίοδο που η ΑΕΛ στάθηκε τρομερά άτυχη με δυο απώλειες πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών (Μπενίτεθ/Τόρες) η καλή δουλειά του καλοκαιριού και οι σωστές επιλογές του προπονητή της, ανταμείβουν την Λεμεσιανή ομάδα στα τελευταία παιχνίδια. Η σωστή προετοιμασία καθώς και η διαχείριση του Κέρκεζ στο έμψυχο υλικό αγγίζει το 10 αφού οι λύσεις που έρχονται από τον πάγκο δίνουν τρομερή ώθηση στην Λεμεσιανή ομάδα και σε μεγάλο βαθμό της εξασφαλίζουν τις πολυπόθητες νίκες.

Ποδοσφαιριστές όπως ο Κίρε Μαρκόσκι και Χοάν Ρομάν είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα. Ο Σκοπιανός κάλλιστα μπορεί να θεωρεί ως «μεταγραφή» αφού στα τελευταία τρια παιχνίδια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλάνο της ΑΕΛ. Όσον αφορά τον Ρομάν οι επιδόσεις του είναι γνωστές. Με τις πρώτες επαφές του με την μπάλα έχει φέρει γκολ και αρκετή ζωντάνια.

Επίσης ένας ποδοσφαιριστής που λογίζεται ως βασικός αλλά δεν είχε καταφέρει να δείξει πράγματα στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου γύρου λόγω ενός τραυματισμού είναι ο Μάρκο Αντάμοβιτς. Ο Σέρβος στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να έχει βρει ρυθμό και εξελίσσεται ως ένας καθοριστικός ποδοσφαιριστής.

Τρεις περιπτώσεις που αποδεικνύουν πως η ΑΕΛ έχει και βάθος αλλά και ποιότητα έτσι ώστε να συνεχίσει την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα.