Θωράκιση στα στόπερ, Τζαρζίνιο και... Αγκάνοβιτς(;)

Στην τελική… ευθεία έχει μπει η ενίσχυση του ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού τις τελευταίες μέρες. Ο Τζαρσίνιο Αντόνια (ακραίος επιθετικός) και ο Μπόρις Γκοντάλ (κεντρικός αμυντικός) είναι τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛ. 

Ο Ντούσαν Κέρκεζ είδε στο πρόσωπο του Αντόνια τον ιδανικό αντικαταστάτη του Τόρες, ενώ βρήκε και τη λύση με έμπειρο αμυντικό που μπορεί να προστατέψει την ομάδα του στα μετόπισθεν. 

Πρόκειται για 31χρονο κεντρικό αμυντικό ο οποίος κατά την περσινή σεζόν 2017/18 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης του Σλοβακικού πρωταθλήματος!

Με τα 18 γκολ παθητικό η ΑΕΛ αποτελεί την 2η χειρότερη άμυνα της 6άδας, οπότε δεν μπορούσε να κάνει  διαφορετικά παρά να προχωρήσει σε ουσιαστική προσθήκη.

Τώρα γίνονται τέσσερις οι στόπερ της πρώτης γραμμής με τον Σλοβάκο να έρχεται για να αποτελέσει τον έναν εκ των δύο ή τριών βασικών στόπερ. Έτσι θα υπάρχει ένα δίλημμα στο Κέρκεζ με το πώς θα κατεβαίνει πλέον στο γήπεδο αφού θα έχει, Ντόσα, Τεξέιρα, Λαφράνς και Μπόρις.

Ο Ντόσα Τζούνιορ στο περασμένο παιχνίδι ήταν εξαιρετικός. Έδειξε να έχει βρει το καλό του εαυτό...Ανίκητος στον αέρα, με την καλή μακρινή «φάδι» μπαλιά, ηγέτης και πάνω από όλα δυναμικός, με... τσαμπουκά  και ικανός να… κουβαλήσει την ομάδα στις πλάτες του.

Για τον Αγκάνοβιτς... 

Ο Μπόρις δεν πρόκειται να είναι η τελευταία κίνηση της διοίκησης που κινείται για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών, δεν αποκλείεται να έχει θετική κατάληξη η υπόθεση του Αντνάν Αγκάνοβιτς και να επιστρέψει στη Λεμεσό.