BORIS GODAL/"Αυτό με εντυπωσίασε-Ο Κέρκεζ ήταν ο μεγαλύτερος παράγοντας"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, Boris Godal μίλησε στους Σλοβάκους για την πρόκληση της Λεμεσιανής ομάδας αλλά και πως έγινε το deal. Ο σημαντικότερος παράγοντας που είπε το "ναι" αλλά και οι δυο προτάσεις που είχε.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του...

Πως έγινε η μεταγραφή στην ΑΕΛ;

"Την Δευτέρα και την Τρίτη ήμουν κανονικά στην ομάδα αλλά είχα έρθει σε επαφές με την Διοίκηση. Ο σύλλογος έριξε τις απαιτήσεις του και ήρθε η επίσημη προσφορά της ΑΕΛ. Είχα δυο προτάσεις από Τσεχία και Τουρκία".

Όλα έγιναν γρήγορα. Είχες χρόνο να σκεφτείς;

"Πρώτα βρήκα σπίτι με τη σύζυγο μου και τον Διευθυντή. Είδαμε τα θετικά και αρνητικά. Στο τέλος αποφάσισα πως για την οικογένεια μου η ΑΕΛ είναι η καλύτερη επιλογή. Το πήρα ως πρόκληση"

Η γνώμη σας για την ΑΕΛ;

"Η ΑΕΛ είναι στη δεύτερη θέση και θέλει να αγωνιστεί για το πρωτάθλημα. Αυτό με εντυπωσίασε. Ο μεγαλύτερος παράγοντας για την επιλογή μου ήταν ο προπονητής. Έπαιξε σημαντικό ρόλο. Έκανα μια εξαιρετική επιλογή."

Τι σου αρέσει ήδη στη νέα σου ομάδα;

"Η ΑΕΛ βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με την Σπαρτάκ. Πριν από αυτή τη χρονιά δεν ήταν στα ψηλά. Ήταν το ΑΠΟΕΛ το οποίο έχει κερδίσει τους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Η ΑΕΛ κάνει την έκπληξη, κερδίζει και ανεβαίνει ψηλά. Γι' αυτό την συγκρίνω με την Σπαρτάκ. Θα ήταν ωραίο να κάνω το ίδιο και στην ΑΕΛ (εννοεί τον τίτλο όπως και στην Σπαρτάκ).