Αποφασίζει ο Ντούσαν.../Το "συστατικό" για το διπλό

Η ΑΕΛ θα ταξιδέψει σήμερα στο «N. Papas Group Αμμόχωστος» (19:00)  στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta για να αντιμετωπίσει την Αλκή.

Ένα παιχνίδι που χωράει… μόνο ένα αποτέλεσμα αυτό της νίκης και τίποτα άλλο. Δεν θέλουν σε καμία περίπτωση στο Λεμεσιανό στρατόπεδο να βρεθούν προ εκπλήξεως. Η σοβαρότητα είναι το συστατικό που απαραίτητα θα πρέπει να παρουσιάσει στο χορτάρι του «N. Papas Group Αμμόχωστος» η ομάδα του Κέρκεζ και συνδυασμό με την ποιοτική υπεροχή της να φύγει με το διπλό.

Ο κόουτς της ΑΕΛ γνωρίζει πως ο αντίπαλος βρίσκεται στη καλύτερη φετινή του κατάσταση και θα τα δώσει όλα για το βαθμολογικό όφελος. Να θυμίσουμε πως η Αλκή έχει μαζέψει 7 βαθμούς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Όσον αφορά την εντεκάδα του αποψινού αγώνα αυτή δεν έχει «κλειδώσει» και μένουν ανοιχτές ορισμένες θέσεις. Λογικά αυτοί που ξεκινούν είναι οι Πρόσεκ, Λαφράνς, Καστανιάγα, Αβραάμ, Ν. Τεσέϊρα, Χουράδο και Μακρής. Οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφτούν ανάλογα.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ποιοι θα αγωνιστούν στην μεσαία γραμμή, αφού είναι εκτός οι Αντάμοβιτς και Νταβόρ. Ο μόνος σίγουρος είναι ο Γκαστανάγια για τον άξονα της ομάδας ενώ οι υπόλοιπες επιλογές είναι οι Ντα Σίλβα, Σίλβα και Φιντέλις…