ΜΑΚΡΗΣ: ''Χωρίς άγχος απέναντι στο ΑΠΟΕΛ''

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cytavision ο σκόρερ του πρώτου γκολ της ΑΕΛ, Αντρέας Μακρής στη νίκη επί της Αλκής (1-3).

''Σίγουρα είναι μια νίκη η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική επειδή οι συναγωνιστές μας έχουν χάσει βαθμούς. Είναι μια νίκη η οποία θα μας βοηθήσει ενόψει του επόμενου παιχνιδιού απέναντι στο ΑΠΟΕΛ.  Όντως δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο. Η Αλκή είχε κάποιες ευκαιρίες τις οποίες αν τις αξιοποιούσε θα μπορούσε να μας κάνει ζημιά. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Βλέπουμε το παιχνίδι της Κυριακής που είναι σημαντικό''.  

Για το -1 από την κορυφή και την αύξηση της διαφορές από τη μάχη των ομάδων για απόκτηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου είπε:  ''Εκμεταλλευτήκαμε τις απώλειες των άλλων μεγάλων ομάδων και είμαστε κοντά στην κορυφή. Παίζουμε απέναντι στο ΑΠΟΕΛ χωρίς άγχος. Θα πάμε για ό,τι καλύτερο γίνεται. Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι''.

Για το αν με ενδεχόμενη νίκη κόντρα στο ΑΠΟΕΛ αλλάζει ο στόχος: ''Όχι… Ο στόχος μας είναι όπως είπαμε πολλές φορές είναι να βγούμε στην ευρώπη. Πρέπει να καταφέρουμε μέχρι το τέλος να είμαστε εκεί. Στο τέλος θα κάνουμε τη σούμα''.

Για το ότι σκοράρει για δεύτερο σερί ματς είπε: ''Σιγά σιγά βρίσκω και γω το ρυθμό μου. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα''. 

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ