ΑΛΕΞ για ΑΠΟΕΛ: "Παίζουμε με τη μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο/Ο κόσμος να επιστρέψει στο γήπεδο"

Ο Άλεξ Ντα Σίλβα βοήθησε την ΑΕΛ ψες να πετύχει ακόμα μια νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα με την Αλκή, μίλησε στα ΜΜΕ για την αναμέτρηση και την συνέχεια. Δείτε μέσα από το www.kerkida.net όσα είπε ο Βραζιλιάνος...

Για το ματς: "Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά, είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να το τελειώσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε λίγο και στο τέλος πληρώσαμε γι' αυτό. Δόξα το Θεό στο τέλος σκοράραμε ένα τρίτο γκολ και σίγουρα είναι θετικό ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς".

Για το γκολ του και για το πως νιώθει που έκανε ένα καλό παιχνίδι: "Νιώθω πολύ καλά. Στα τελευταία τρία παιχνίδια δεν έπαιξα γι' αυτό σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα μου να πάρει το τρίποντο".

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: "Θα είναι πολύ δύσκολο. Είναι ένα παιχνίδι απέναντι στην μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο αλλά παίζουμε στην έδρα μας και ελπίζω να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Το μήνυμά του στον κόσμο για τη νέα χρονιά: "Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Ελπίζω να έρθουν στο γήπεδο να μας στηρίξουν γιατί είναι ωραίο να παίζεις με κόσμο. Δεν είναι τόσο ωραίο να παίζεις χωρίς κόσμο γιατί η ατμόσφαιρα δεν είναι και τόσο καλή. Ελπίζω να βρουν τον τρόπο να έρθουν πίσω στο γήπεδο, είτε με την Ομοσπονδία ή δεν ξέρω ποιος πρέπει να λύσει αυτό το πρόβλημα. Αλλά είναι πολύ άσχημο να παίζεις χωρίς οπαδούς και ελπίζω να έρθουν".