Η ΑΕΛ ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη και λίγοι πίστευαν ότι θα μπορέσει να διεκδικήσει μέχρι το τέλος το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ούτε λόγος γινόταν ότι θα μπορούσε η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ να διεκδικήσει τον τίτλο. Έχοντας υπόψη το χαμηλό μπάτζετ της ομάδας (σ.σ το πιο χαμηλό από τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες, ακόμη και η Πάφος FC έχει πιο υψηλό προϋπολογισμό).
Μετά από 18 αγωνιστικές η ΑΕΛ όχι μόνο είναι από τα φαβορί για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, αλλά είναι και μέσα στο… παιχνίδι του τίτλου, με απολογισμό 13 νίκες, μια ισοπαλία και 4 ήττες.
Και όμως, μετά από κάθε ήττα, ο Ντούσαν Κέρκεζ τα… ακούει. Λες και η ομάδα βρίσκεται εκτός στόχων.
Το τεχνικό τιμ ανέβασε ψηλά τον πήχη με τη δουλειά που γίνεται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, η ΑΕΛ είναι εκεί.
Σε 1 μήνα και κάτι ο Κέρκεζ κλείνει ένα χρόνο στον πάγκο των «γαλαζοκιτρίνων» και δείχνει ικανός να οδηγήσει την ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες. Ο κόουτς θα ήθελε τον ερχόμενο Μάιο να συνδυαστεί η έξοδος στην Ευρώπη με την κατάκτηση ενός τροπαίου. Βασικός στόχος η κατάκτηση του κυπέλλου. Για πρωτάθλημα θα γίνει η προσπάθεια, εδώ που έφτασαν τα πράγματα.