Προσωπική υπόθεση για Σίλβα!

Και όμως… Ήταν πολλοί που στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είπαν γιατί δεν έβαλε Λεάντρο Σίλβα και προτίμησε αυτού τον Άλεξ Ντα Σίλβα. Στην αλλαγή του 79΄...

Αυτό μόνο ο Κέρκεζ το γνωρίζει και η αλήθεια να λέγεται η δουλειά που πραγματοποιεί στο βοηθητικό του Τσιρείου την φετινή χρονιά είναι απίστευτή.

Για αυτό αξίζει ένα ολόκληρο άρθρο αλλά δεν θα σταθούμε εδώ. Θα σταθούμε στην παρουσία του Λεάντρο Σίλβα στο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα. Που τελικά ξεκίνησε και δεν έμεινε πάλι στο πάγκο. 

Ο Κερκέζ αποφάσισε να τον ρίξει μέσα κι΄αυτός πέτυχε δύο γκολ βοηθώντας την ΑΕΛ να πάρει μια μεγάλη νίκη.

Ο Σίλβα ήταν ο κορυφαίος του αγώνα κάνοντας την διαφορά στο παιχνίδι. Μέσα σε ένα 6λεπτό το έκανε προσωπική υπόθεση και με την πρώτη ευκαιρία που βρήκε μπροστά από την εστία σκόραρε αποφορτίζοντας την ομάδα από την πίεση που υπήρχε. 

Στο παιχνίδι  να πούμε πως ήταν μακράν η καλύτερη εμφάνισή του με την φανέλα της ΑΕΛ. Εκτός των γκολ, έκανε μυαλωμένο παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια.

Χρειάζεται τέτοιες εμφανίσεις τόσο ο ίδιος όσο και η ΑΕΛ για την συνέχεια του πρωταθλήματος… 

*Την περσινή χρονιά σκόραρε 4 γκολ με την γαλαζοκίτρινη! 2 γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, 1 κόντρα στον Εθνικό και 1 γκολ κόντρα και πάλι στην Νέα Σαλαμίνα.