Κέρδισε τον Ερμή και το... δικαίωμα!

Με την σεζόν να οδεύει προς το τέλος της, το πρόγραμμα αρχίζει να… πιέζει.

Ιδίως για τις ομάδες του α’ γκρουπ, τα ντέρμπι θα είναι μαζεμένα και διαδοχικά και οι ομάδες που θα δείξουν αντοχές, θα επιτύχουν τους στόχους τους.

Η ΑΕΛ πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά, έχει εδώ και καιρό σίγουρη την θέση στην πρώτη εξάδα και βρίσκεται μια… ανάσα από την κορυφή. Δεδομένος σαν στόχος είναι και η κατάκτηση του Κυπέλλου, με την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ να καταφέρνει αυτό που ήθελε στο παιχνίδι με τον Ερμή για τα προημιτελικά του θεσμού…

Τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα και το πρόγραμμα πιέζει, με την παρουσία της στο απογευματινό παιχνίδι της Τετάρτης (20/02) κατάφερε να μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό με τους «φτεροπόδαρους».

Αν το σκορ ήταν στενό, με 1-2 γκολ διαφορά ή αν ο Ερμής σκόραρε στο «Τσίρειο», τότε θα χρειαζόταν μέγιστη προσοχή ο επαναληπτικός στο «Αμμόχωστος». Με το 4-0 που κέρδισε η Λεμεσιανή ομάδα, κατάφερε να… κλειδώσει την πρόκριση στα ημιτελικά από τώρα και… κέρδισε το δικαίωμα να σκέφτεται αποκλειστικά και μόνο τα ντέρμπι πρωταθλήματος που ακολουθούν.