Ομιλείτε... Γαλλικά

Από τη στιγμή που ο Βαλεντίνος Σιέλης είναι εκτός για το ντέρμπι με την Ανόρθωση λόγω καρτών και παράλληλα έγιναν τάχιστα όλες οι διαδικασίες από πλευράς ΑΕΛ για να εγγραφεί ο Μπερνάρντ Μεντί, όλα συνηγορούν ότι ο Γάλλος αμυντικός θα είναι ο παρτενέρ του Μασάμπα Λο Σάμπου στο κέντρο της άμυνας.

Άλλωστε, ο Χριστάκης Χριστοφόρου έδειξε ότι εάν κρίνει σκόπιμο προτιμάει να ρίξει... στα βαθιά κάποιον ποδοσφαιριστή, όπως έπραξε με το Σενεγαλέζο στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Ταυτόχρονα, στα συν για τον Κύπριο τεχνικό είναι ότι ο Μεντί θα μπορεί να επικοινωνήσει με το Λο Σάμπου στα Γαλλικά, κάτι που θα τους βοηθήσει στην προσπάθειά τους να αναχαιτίσουν τους αντιπάλους τους και να βοηθήσουν όπως η Λεμεσιανή ομάδα... φύγει με το "διπλό" από το "Αντώνης Παπαδόπουλος".