Ευκαιρίες σε νεαρούς και φιλική οχτάρα! (φώτος)

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έδωσε ευκαιρίες σε πολλούς νεαρούς καθώς και σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής και είδε την ομάδα του να κερδίζει την Καρμιώτισσα με 8-1. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ...

- Έναρξη στο φιλικό

- 6' Δυνατό σουτ του Φραντζή απόκρουση στην αριστερή γωνία ο Καϊρίνος

- 15' Προβολή από τον Σχρανζ η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

- 21' ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ. Ο Αγκάνοβιτς από κοντά ανοίγει το σκορ. Μια φάση που προήλθε από τα δεξιά, έγινε το γύρισμα και ο σκόρερ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Ασίστ από τον Σχρανζ.

- 22' Δυνατό σουτ από τον Σίλβα έπεσε στη δεξιά γωνία ο Καϊρίνος και έδιωξε.

- 26' Νέα εντυπωσιακή απόκρουση από τον Καϊρίνο σε κεφαλιά του Σχρανζ. Εκτινάχθηκε στη δεξιά γωνία.

- 28' ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ το 2-0. Ο Σρανζ διπλασιάζει τα γκολ των "γαλαζοκιτρίνων". Υπέροχη ατομική προσπάθεια του Κωνσταντινίδη από δεξιά και ασίστ στον Σχρανζ που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά για το 2-0

- 34' ΓΚΟΛ για την Καρμιώτισσα και 2-1. Ο Πάντος μειώνει για τους φιλοξενούμενους. Από στημένη φάση το γκολ της Καρμιώτισσας.

39' Δυνατό σουτ του Σίλβα η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι

Ημίχρονο

Έναρξη Β' ημιχρόνου

- 48' ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ και 3-1. Ο Κωνσταντίνιδης σημειώνει το τρίτο γκολ των "γαλαζοκιτρίνων". Κάθετη από τον κεντρικό διάδρομο ο Δημήτρης Αβραάμ και με πλασέ ο Κωνσταντινίδης το 3-1, αφού απέφυγε πρώτα τον αντίπαλο κίπερ.

- 63' ΓΚΟΛ και 4-1. Ο Αγκάνοβιτς πετυχαίνει το δεύτερο του προσωπικό τέρμα.

- 69' ΓΚΟΛ, 5-1 η ομάδα του Κέρκεζ με σκόρερ τον Χουράδο

- 71' ΓΚΟΛ, με ωραίο πλασέ του Σπύρου το 6-1

-81' ΓΚΟΛ, 7-1 με τον Φραγκούδη να πετυχαίνει ένα φοβερό γκολ!!  Εκτός περιοχής με γυρισμένη την πλάτη στο τέρμα και με το δεξί πριν καθίσει η μπάλα στο έδαφος, την έστειλε στο "γάμμα" της εστίας

-89' ΓΚΟΛ, 8-1 με σκόρερ και πάλι τον Χουράδο (βίντεο κάτω)

-ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

Συνθέσεις

ΑΕΛ: Κεραυνός, Φραντζής (Σπύρου 58΄), Γκοντάλ (Σαββίδης 58'), Μιχαήλ (Δ. Αβραάμ 46'), Νιλς (Ανδρέου 46'), Φιντέλις (Αντάμοβιτς 63'), Γκαζτανάγια (Καψός 58΄), Σίλβα (Ντα Σίλβα 63'), Κωνσταντινίδης (Χουράδο 63'), Αγκάνοβιτς (Φραγκούδης 63'), Σρανζ (Παπαδόπουλος 58')

Καρμιώτισσα: Καϊρίνος (Kωνσταντίνου 46'), Νιόκκας, Πάντος, Π. Κυριάκου, Α. Κυριάκου (Μιχαήλ 46'), Κωνσταντίνου (Μαχτάουερ 32'), Γενεθλίου (Μπαρούτης 46'), Βαττής, Μιχαήλ, Ταξιάρχης, Μάρκου (Κεσές 53')

Διαιτητής: Μάριος Χριστοφόρου

Α' Βοηθός Διαιτητής: Χαράλαμπος Γεωργίου

Β' Βοηθός Διαιτητής: Νίκος Σαμάρας