"Να χαρίσουμε το κύπελλο στον κόσμο" (βίντεο)

Στην κάμερα της ΑΕΛ μίλησε ο Καρίμ Φεγκρούς ενόψει της αναμέτρησης με τον Εθνικό, σημειώνοντας πως οι στόχοι της ομάδας είναι πάντα πρωταγωνιστικοί και ότι πρέπει να κατακτήσουν το κύπελλο για να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο...

Αναλυτικά: "Φυσικά όλοι είμαστε έτοιμοι. Δουλεύουμε αυτή τη βδομάδα πολύ καλά πολύ σκληρά με τον προπονητή μας. Δουλεύουμε πάνω σε πολλά πράγματα γι' αυτό το παιχνίδι γιατί για μας είναι πολύ σημαντικό. Παίξαμε το πρώτο ημίχρονο και κερδίσαμε 1-0 αλλά έχουμε άλλο ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κερδίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση για να κάνουμε χαρούμενους τους φίλους της ομάδας μας αυτή τη χρονιά κατακτώντας το κύπελλο.

Η ΑΕΛ παίζει πάντα για το πρωτάθλημα και το κύπελλο και οι οπαδοί μας πάντα περιμένουν κάτι. Πέρσι δυστυχώς χάσαμε το πρωτάθλημα την τελευταία στιγμή, φέτος έχουμε προβλήματα, αλλά τώρα έχουμε την ευκαιρία με το κύπελλο να τους δώσουμε χαρά. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και πάντα παίζει για τίτλους, οπότε εμείς που είμαστε τώρα εδώ πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ για να τους κάνουμε χαρούμενους".