H ΑΕΛ στο FINAL 4

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν για τις Γυναίκες. Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 αρχίζει η προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών και ήδη γνωρίζουμε την πρώτη ομάδα του φάϊναλ – φορ.

Πρόκειται για την Robo Markets ΑΕΛ αφού μετά την αποχώρηση της Αναγέννησης Δερύνειας πήρε και τους δυο αγώνες της οκτάδας με σκορ 3-0 και 3-0 και προκρίθηκε… ξεκούραστα.

Από τους αγώνες της Τρίτης, το μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας Korantina Homes Παφιακός – Ολυμπιάδα Νεαπόλεως στη Σάλα «Αφροδίτη». Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00. H πρόκριση σε αυτό το ζευγάρι (σ.σ. οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν δυο φορές και στον Όμιλο διαβάθμισης) θα κριθεί μάλλον στον επαναληπτικό της Λευκωσίας (02 Απριλίου – Σάλα Νεάπολη – Επιστροφή). Το «χρυσό» σετ δεν αποκλείεται να παίξει τον ρόλο του.

Την αναμέτρηση θα διαιτητεύσουν οι Α. Κωνσταντινίδης και Μ. Αντώρκας.

Η πρωταθλήτρια Ανόρθωση στους προημιτελικούς αντιμετωπίζει σε διπλούς αγώνες το ΘΟΙ Αυγόρου. Το πρώτο παιχνίδι είναι ορισμένο την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου στις 20:00. Μεγάλο φαβορί για πρόκριση στο φάϊναλ – φορ είναι η Ανόρθωση, αλλά το ΘΟΙ τουλάχιστον στην έδρα του μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Τον αγώνα θα σφυρίξουν οι Σ. Φλουρής – Δ. Κουκούνης.

Μετά από διευθέτηση ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως στις 20:00.

To ντέρμπι ονομάτων Τεχνοοικία ΑΕΚ – Απόλλων έχει σαν ακλόνητο φαβορί για πρόκριση στο φάϊναλ – φορ την Σκαλιώτική ομάδα. Ο πρώτος αγώνας της προημιτελικής φάσης θα γίνει στο «Κίτιον» την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 στις 20:00. Oι «κιτρινοπράσινες» στοχεύουν την κατάκτηση του Κυπέλλου και θέλουν να το αποδείξουν στην πράξη.

Ο Απόλλων θα προσπαθήσει για το καλύτερο έχοντας πολλά ταλέντα στη σύνθεσή του. Άλλωστε ο επαναληπτικός είναι στην έδρα του την Τρίτη 02 Απριλίου 2019.