Το να σκοράρει ο Ρούμπεν Χουράδο δεν είναι είδηση. Άλλωστε αυτό κάνει με σπουδαία σταθερότητα σε όλη του την καριέρα.
Ούτε το να σκοράρει σε συνεχόμενα παιχνίδια είναι κάτι πρωτόγνωρο αφού και αυτό το έχει συστηματικά στο ρεπερτόριό του. Αυτό που είναι πρωτόγνωρο για τον Ισπανό επιθετικό, είναι αυτό που πέτυχε στα δύο τελευταία παιχνίδια της ΑΕΛ και που συνέβη για πρώτη φορά στην πλούσια καριέρα του!
Ο 32χρονος φορ για ΠΡΩΤΗ φορά σε επαγγελματικό επίπεδο σκόραρε δύο γκολ σε δύο διαδοχικούς αγώνες! Αρχικά στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Νέα Σαλαμίνα και στην συνέχεια στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα.
Η μοναδική φορά που πλησίασε σε κάτι τέτοιο στο παρελθόν, ήταν το 2014 όταν αγωνιζόμενος στην Πολωνική Piast Gliwice σκόραρε 2 γκολ στο παιχνίδι με την Jaggellonia και άλλα 2 κόντρα στην Cracovia ωστόσο ενδιάμεσα απ' αυτά τα παιχνίδια μεσολάβησε το... άσφαιρο με την Slask.