ΑΕΛ/Αποχωρεί ο Σταύρου μετά από 10 χρόνια!

Την απόφασή του να αποχωρήσει από το φουτσαλικό τμήμα της ΑΕΛ ανακοίνωσε μέσω των σόσιαλ μίντια ο Ανδρέας Σταύρου. 

"Ένα μεγάλο κεφάλαιο, ένα κομμάτι της ζωής μου, ένα μεράκι με μεγάλο πάθος έχει ολοκληρωθεί κάνοντας τον κύκλο του! Νοιώθω περήφανος που υπηρέτησα για 10 ολόκληρα χρόνια αυτό το άθλημα δια μέσου του μεγαλύτερου Αθλητικού Σωματείου της Κύπρου την Αθλητική Ένωση Λεμεσού - ΑΕΛ!

Η απόφαση να παραδώσουμε μαζί με τους συνεργάτες μου το τμήμα πίσω στο Σωματείο έχει επέλθει μετά από έντονο προβληματισμό που στο τέλος το φιλότιμο και το συναίσθημα το νίκησε η απλή λογική. Έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν πιστέψει στο όραμα και στην τρέλλα μου για να ανεβάσουμε το επίπεδο του Futsal στην Κύπρο, δίνοντας καθημερινά αγώνες εντός και εκτός παρκέ...αφήνουμε πίσω μας ένα τμήμα καθαρό από υποχρεώσεις και πλήρως εναρμονισμένο με τα κριτήρια της UEFA έτοιμο να δώσει ακόμη περισσότερες επιτυχίες και τίτλους.

Νοιώθω πίκρα που η Cyprus Football Association δεν στήριξε όσο θα έπρεπε το άθλημα αλλά και από την Πολιτεία που δεν εκτίμησε το οικονομικό κόστος από την εφαρμογή του Νόμου Κατά της Βίας προς στον Ερασιτεχνικό και Ομαδικό Αθλητισμό. Ο Ερασιτεχνικός Αθλητισμός χρειάζεται πολλές θυσίες με οικονομικό, προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό κόστος. Αν δεν υπάρξουν κίνητρα και στήριξη από τους αρμόδιους φορείς το μέλλον των ερασιτεχνικών ομαδικών αθλημάτων φαντάζει αβέβαιο...Προσωπικά το πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις αλλά έχασα...ίσως κέρδισα κάτι που μακάρι να το επωφεληθούν οι επόμενοι αν ιδρώνει σε κάποιους το αυτί...

Σας ευχαριστώ...η συγκινηση είναι πολύ μεγάλη...10 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς...απολογούμαι αν πίκρανα και στεναχώρησα κάποιους...Την αγάπη μου σε όλους και στο επανιδείν....ελπίζω να έχω την δύναμη κάποτε να επιστρέψω και να προσφέρω περισσότερα! #ael_futsal #one_quarter #of_my_life¨"