Το ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ και συνεχίζει!

Αυτό που ξεκίνησε στον πρώτο αγώνα στο Τσίρειο θέλει να τελειώσει… στο ίδιο γήπεδο η ΑΕΛ. Οι κίτρινοι της Λεμεσού θέλουν να κάνουν το τελευταίο βήμα και να προκριθούν στον τελικό. 

Το 2-1 του πρώτου αγώνα δίνει ένα προβάδισμα στην ΑΕΛ. 

Στο στρατόπεδο της ΑΕΛ  υπάρχει μεγάλη αποφασιστικότητα για την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο των «γαλάζιων» στο σπουδαιότερο παιχνίδι της φετινής περιόδου μέχρι το επόμενο. 

Ο Ντούσαν Κέρκεζ, τόνισε στους ποδοσφαιριστές του την σπουδαιότητα του παιχνιδιού, ότι αν έχουν πάθος, είναι προσηλωμένοι και ακολουθήσουν τις οδηγίες του, θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου. 

Ο Βόσνιος τεχνικός έδωσε μεγάλη σημασία στον τρόπο με τον οποίο θα αμυνθεί η ομάδα του για να απενεργοποιήσει τα ατού των αντιπάλων, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να παίξουν επιθετική άμυνα, με πίεση ψηλά, εμποδίζοντας τον Απόλλωνα να μπορέσει να κυκλοφορήσει γρήγορα την μπάλα. Αν επιβληθεί, θα έχει το πάνω χέρι για να μείνει απαραβίαστη και η εστία. 

*Στα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Απόλλωνα, εκτός δράσης είναι ο Κέβιν Λαφράνς ο οποίος είναι τιμωρημένος ενώ παράλληλα ο Ντόσα Τζούνιορ συνεχίζει να είναι αμφίβολος όμως οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. 

Ο στόχος στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο είναι να εξαργυρώσουν με το Κύπελλο την καλή περίοδο που διένυσε φέτος η ομάδα και να εξασφαλίσουν το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Κέρκεζ στα 6 μέχρι στιγμής παιχνίδια που έχει δώσει στο κύπελλο είναι αήττητος.