ΚΕΡΚΕΖ, μετά την πρόκριση...

Βασικός στόχος η εξάδα, «κρυφός στόχος» η Ευρώπη. Αυτή είναι η αλήθεια για την ΑΕΛ. Κάπως έτσι ξεκίνησε η προετοιμασία το καλοκαίρι του 2018. Λίγο πριν το Πάσχα η ΑΕΛ «κλείδωσε» το ευρωπαϊκό εισιτήριο και έκλεισε θέση στον τελικό κυπέλλου.

Το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έφερε την ομάδα σε πλεονεκτική θέση και από τον Ιανουάριο η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ είχε σχεδόν εξασφαλισμένη την Ευρώπη. Και με… βούλα ξανά Ευρωπαία από χθες η ΑΕΛ.

Απόλυτα επιτυχημένη η σεζόν για την ομάδα της Λεμεσού, άσχετα από την κατάληξη που θα έχει ο τελικός. Σε περίπτωση που η ΑΕΛ κατακτήσει το κύπελλο μετά από 30 χρόνια, θα είναι σίγουρα μια μεγάλη επιτυχία.

Ο φακός της ιστοσελίδας μας, www.kerkida.net, εντόπισε σήμερα τον Ντούσαν Κέρκεζ στο Columbia beach bar στη Λεμεσό, έχοντας πολύ καλή διάθεση απόρροια της πρόκρισης στον τελικό. Αγναντεύοντας τη θάλασσα και κάνοντας όνειρα… τροπαίου.

*Τη Παρασκευή επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΛ και σηκώνουν... μανίκια ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα.